dimecres, 28 de maig del 2014

Mapa Conceptual

Si feu clic aquí, podreu veure el mapa conceptual de sortida, que només servirà de base per treballar el document i que està totalment obert a les modificacions que es creguin oportunes.

3 comentaris:

  1. Xisco Huguet-Docent
    Em sembla molt bon treball. D'entrada, l'únic que se m'acudeix és que en lloc de parlar de percentatges català-castellà parlaria d'educació "compensativa", es a dir, compensar l'aprenentatge de l'alumnat en aquella llengua menys present en el seu entorn habitual.
    També extendria l'apartat d'avaluació (i auto-avaluació) del sistema als altres grups directament implicats: families i alumnat.

    ResponElimina
  2. Yo me pregunto..¿ Los que no entienden catalan? Lo siento no me parece bien que solo lo pongáis en catalan . En este momento perdéis credibilidad . Cuando pongais el blog en los dos idiomas oficiales la gente entendera y creo que la educación es de todos no solo de los que no ven mas alla.

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb tu Xisco, els percentatges, parlant d'aprenentatges no serveixen. L'entorn i el context de cada situació si que són determinants.

    ResponElimina